A búzafű zseniális hatással van a szervezetűnkre, a zöld édeskés ital , már a régi időktől fogva nagy népszerűségnek örvend. Napjainkban a legközkedveltebb italnak tartják számon.

lug007Az Egyesült Államokbeli  Hippokratesz Health Institute vezetői  Dr. Brian és Anna Maria Clement természetgyógyászok kiemelt fontosságúnak tartják az italt az egészségmegőrzés  szempontjából.

A búzafű nem gyógyszer, semmilyen mellékhatással nem rendelkezik a szervezetre. Hatóanyagai: az egész test működését pozitívan befolyásolja, segít lebontani a káros anyagokat, könnyen emészthető és frissíti, táplálja és fiatalítja a sejteket.

ROHANÓ VILÁGUNKBAN több energiára van szüksége az embereknek, mint eddig bármikor. Biztosan sokatoknak ismerős a jelenség: állandó fáradtság, kimerültség, nulla energia. Első lépésben az étrendünkben kell változtatni ezek megszüntetéséhez, aminek egyik lépése , hogy rengeteg sötétzöld zöldséget, ivólevet fogyasszunk.

A bőséges ÉLET energiát adó búzafűlé tökéletes  Választás! Táplálékunknak nagy része szintetikusan előállított élelmiszerekből áll. Mondhatnánk, többnyire halott ételeket fogyasztunk, így nem remélhetjük, hogy épp ezek az ételek töltenek fel bennünket Energiával. Az immunrendszernek vitaminokra, ásványanyagokra, enzimekre, nyomelemekre van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen működjön, s ezeket a leghatékonyabban az élő táplálékból vehetjük magunkhoz.

BÚZAFŰLÉ – ISTEN MANNÁJA.

Az állatok, elefánt, bölény, ló, stb., amelyek elsődleges tápláléknak tekintették ezt a gazdag klorofiltartalmú táplálékot, váltak a legerősebbekké, egész életükben megtartva kicsattanó egészségüket. A Búzafű zöld levét nagy becsben tartják a bibliai idők óta.

A búzafűlé jelenleg is a világ egyik legnépszerűbb ÚJ egészséges táplálkozása. A frissen préselt levek a világ középpontjában vannak VILÁGSZERTE.

A búzafű ital a természetes klorofill legjobb forrása. A fiatal búzafű levek kipréselésével vitaminok, ásványok, enzimek, fehérjék,és klorofill gazdag forrása. A búzafű B12 vitamin tartalma kimagasló, de nem maga a növény, hanem a növényen élő mikroorganizmusok állítják elő.

A BÚZAFŰLEVET MINDENRE!!!

Tökéletes fehérje forrás: az összes esszenciális aminosavat, a megfelelő arányban tartalmazza. A Búzafűlé az egyik leggazdagabb A és C-vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E, F, K és B vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma, amely a kutatók és a tudós körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a pusztító sejteket.

Minden esetben, különösen bél- emésztési- méregtelenítési problémák esetén főleg ajánlott. A búzafűlé számos bázikus ásványi anyagot tartalmaz, melyek képesek a szervezetünkbe helyreállítani a természetes sav –lúg egyensúlyt.

A BÚZAFŰLÉ ERŐSSEN LÚGOSITÓ HATÁSÚ!!

LEGYÉL LÚGOS, TANULJ, OLVASS ÉS INFORMÁLODJ!!

Zöld Búzafű csodálatos hatása!
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: