A Pitypang nem csak gyomnövénynek, csoda növénynek is tartják!

PitypangAmely nem csak betegséget gyógyít, rendszeresen fogyasztott táplálékként az egészségünket védi. A pitypang szabályozza az emésztést, védi a májat és az epehólyagot, segít a reumatikus panaszoknál, eltünteti a pattanásokat és a krónikus betegségeknél, veseköveket képes feloldani, erősítőszerként alkalmazható nagyon sok problémánál.

Ez a csoda növény egy nagyon makacs elpusztíthatatlan növény mivel az aszfalt repedéseiből is kinő a legnagyobb hőség ellenére is. Ezt az életerőt és szívóságot adja mindenkinek, aki ezt a növényt fogyassza.

Felhasználhatjuk: saláta, frissen préselt lé formájában vagy pitypanggyökér kivonat formájában.

Fontos, hogy a készítményt rendszeresen és kúraszerűen több hétig fogyasszuk. Pozitív hatással van az összes szervre, amely az emésztésben vesz résztÉtvágyserkentő, fokozza a gyomorsav termelődést, görcsoldó, a pitypang serkenti az epetermelődést a májban, segíti a zsíranyagcserét. Hepatitisz, epekő, májcirózisnál is alkalmazzák.

Akinek a vércukor szintjével van problémája vagy már cukorbetegségben szenved, naponta igyon meg egy csésze Pitypang Teát, vagy Pitypang gyökér kivonatot, mert segít az egyensúlyt újra harmonizálni.  Erősíti a vesét, a májat, a hasnyálmirigyet, a lépet, a beleket, húgyúti betegségeknél a gyomrot, valamint segít a méreganyagokat eltávolítani a szervezetből. Nagyon erős vizelethajtó hatással rendelkezik.

Ásványanyag hiányt NEM OKOZ a szervezetben, ellenkezőleg, A SZERVEZET  FONTOS  ÁSVÁNYANYAGOKHOZ  JUT! Különösen KÁLCIUMHOZ jutatja a szervezetet. A színe gyönyörű sárga a gyerekek nagyon szeretik. A leveleiben magas A vitamin tartalom, de kisebb mennyiségben van benne C,B és D vitamin is

Ételek: Pitypang Saláta, Pesto, Beigli, Szirup vagy Pitypang méz.

Gondoltad volna, hogy a PITYPANG milyen értékes NÖVÉNY?

Jó égészséget !

Pitypang A CSODA NÖVÉNY!
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: