Mikor érkezik el a savtalanítás és a lúgosítás ideje?

0530Ezek a kérdések bonyolultak, mert a tünetek nem az egyik napról a másik napra érkeznek el. Ennek a probléma felkutatásában segít akár egy pH- teszter, amelynek segítségével a vizelet pH szintjét egyszerűen megállapíthatjuk.

Akkor járunk el helyesen, ha minél kevesebb savasító ételeket fogyasztunk és több lúgosító élelmet veszünk magunkhoz, a teljes hatékonyság érdekében fogyasszunk, szuper élelmiszereket tisztítsuk meg a szervezetünket, sejtjeinket 100%-ban természetes lúgosító kúrával.

A szuperélelmiszer nem mesterségesen előállított ételek: azok az táplálékok kaphatják meg  ezt az elnevezést, amelyek a  legnagyobb mennyiségben és változatosságban tartalmazzák az ember számára a létfontosságú Tápanyagokat. Amikor a PH értékünk 7.35-7.45 között mozog, azaz mérsékelten lúgos, sokkal kisebb az esélye a krónikus betegségek kialakulásának. Ezzel szemben az elsavasodás számos kellemetlen tünettel jár, hosszabb távon súlyos betegségeket okozhat.

Ezért lényeges hogy fenntartsuk, szükség esetén visszaállítsuk a szervezetünk sav-bázis egyensúlyát.

Napjaink táplálkozásának leggyakoribb oka az elsavasodás kialakulása. Túl nagymértékben fogyasztunk savasító állati eredetű ételeket pl. húsok, sajtfélék, tojás, túl sok savasító italt iszunk, kávé, sör, üdítők alkohol, illetve nagy mennyiségű cukrot viszünk be a szervezetünk be, ezzel szemben kevés zöldséget  és gyümölcsöt eszünk, melyek segítenek ellensúlyozni a savakat.

Még a stressz és a többi negatív érzelem is savakat termel, és ennek következtében a stresszes ember könnyebben megbetegedhet.

Amikor felborul az ember pH-ja, számos problémával szembekerülhetünk. Egy elsavasodott testben az egészséges sejtek elkezdenek felbomlani a megváltozott környezett hatására-és különféle baktériumok alakulnak ki belőlük, melyek élesztő és egyéb gombákká válnak, végül penészgombává, melyek aztán újabb savakat termelnek. Ez az ördögi kör így folytatódik, és az enyhe tünetekből, később súlyosabb problémák alakulhatnak ki. Néhányat említek: magas vérnyomás, depresszió, emésztési zavarok, csontritkulás, rák, cukorbetegség.

Az elsavasodás tehát egészségügyi problémák széles skáláját okozza, viszont ennek helyreállításával, egy optimális lúgos környezetben, a test meggyógyítja önmagát. Ragyogó egészségünk és életerőnk titka, szervezetünk pH egyensúlyában rejlik.

A pH egyensúly helyreállítása helyes étrendet igényel. Et azt jelenti, hogy lúgosító ételeket, zöldségek, alacsony cukor tartamú gyümölcsök és nagy mennyiségű vizet kell fogyasztani. Ezen, könnyen alkalmazható tanácsokkal Ön is megtapasztalhatja, a pH kiegyensúlyozott élet hihetetlen előnyeit.

Lúgosítás! Vegye komolyan!
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: