Ha az önmagadba vetett hitedről van szó, senkinek sem engedd, hogy elrabolja álmaidat!

önmagadba vetett hitedA saját magaddal való viszonyod megerősítése a legfontosabb dolog, amit megtehetsz.

Napról napra egyre jobban szeresd magad. Önbizalmadnak és önértékelésednek építs szilárd alapot, mélyen az elmédben és a szívedben. Olyan erős alapot, amelyről hidat építhetsz a csillagok felé. Adok néhány erőteljes tippet, amelyek ebben fognak segíteni.

Ha a másokba vetett hitedről van szó, értsd meg a paradoxont, amely az üzletedben rejlik.

Felteszek neked egy kérdést: igaz-e hogy a sikered közvetlenül attól függ, hogy milyen színvonalú szolgáltatást adsz azoknak, akik téged választottak a szolgálatukra?

Igaz, ez teljes mértékben így van!

Nos, a paradoxon a következő: vissza kell utasítanod, hogy úgy gondolkozz, mint azok az emberek, akiket te választottál ki arra, hogy szolgáld őket. Hogy Miért? Mert ha te is úgy gondolkozol, mint ők akkor te is ők leszel. És ha te ők leszel,akkor nem tudod őket szolgálni. De ha azért vagy, hogy szolgáld őket- azáltal, hogy vezeted őket az eredmények és a dicsőség teljesen új magaslataiba – akkor az idő legnagyobb részében ellentétesen kell gondolkodnod. És ennek megtételéhez személyes hitrendszerednek olyan erősnek kell lennie – olyan megingathatatlannak – hogy azt ne tudják meggyengíteni. Tudnod kell, néhány ember, aki belép a hálózatodba – vagyis azok közé, akiket neked kell szolgálnod és vezetned – időként megpróbálják majd kikezdeni a Hitrendszeredet. Tesztelik azzal, hogy megkísérlik eladni neked az övékét. Kifogásokkal jönnek majd hozzád – hogy miért nem működnek a dolgok – ahelyett, hogy megoldásokat hoznának. És ha vevő vagy a kifogásaikra, akkor egy követő hitrendszerébe vásároltad be magad, a vezetőé helyett. És ezzel egy lettél közülük! Próbáld a következőként nézni a dolgot. Ha az általad szolgált emberek hitrendszere olyan jól szolgálta volna őket az évek során, akkor vajon nem bízták volna-e magukat a te hitrendszeredre, hogy vezesd őket egy teljesen új irányba?

Igy mint elkötelezett vezérnek, neked kell elkezdened olyan embereket keresni a saját hálózatodban, akik vezetni akarnak. Vedd körül magad ezekkel a vezetőkkel! Alakítsd ki az elkötelezett emberek szűk belső körét, akik hajlandóak saját erős hitüknek megfelelően gondolkodni és cselekedni – olyan hitüknek megfelelően, amely teljes ellentéte lehet a TÖMEGÉNEK!

Ne feledd: Egy nagy vezetőnek erősebb a hite az emberei lehetőségeiben, mint az embereinek a saját lehetőségükben. Vezesd tehát úgy az embereidet, hogy visszautasításod a megalkuvást a hitedben arról, hogy mi szükséges a sikerhez. Mert amikor az üzletépítésről van szó, jók az esélyeid arra, hogy te, mint a vezetőjük jobban tudd, MI A JÓ NEKIK, MINT ŐK MAGUK!!

Hogyan Csináljam?
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: