Az egészség!

A egészség egy nagyon sok oldalú, összetett témakör és persze igyekszünk mindig a tőlünk telhető legtöbbet, legjobbat megtenni az adott információink birtokában. Mindannyian szeretnénk jól érezni magunkat, egészségesek lenni, de mindez belülről kezdődik, belőlünk indul.

Testünk és elménk a világ legnagyobb csodája, de tudnod kell, hogy TE vagy a varázsló!

Minden nap, minden percben meghozol bizonyos döntéseket. Napi rendszerességgel több ezer döntést hozol meg: mit eszel, mit iszol, mennyit alszol, mennyit mozogsz és stb. Teljesen rendben ha esetleg tévedsz vagy hibázol, nem tudhatunk mindig mindent. Még a tudomány sem tud mindent arról, hogyan működik az emberi test, hogyan működik az Egészség, de az már nem helyes, hogy ugyanazokat a hibákat ismételjük újra és újra. Ha erre a weboldalra kerültél, az nem véletlen, lehetőséged van dönteni, hogy változtatsz a sajád egészségeddel kapcsolatban vagy sem.

A választás egyszerű:

CSAK rajtad múlik! Nem az orvoson, nem másokon múlik a TE egészséged! A cél, hogy egyensúlyt teremtsünk a testünkben és az elménkben.

Gondold végig és figyelj oda, hogy:

Mit eszel? Mit iszol? Mennyi savas ételt eszel? Mennyi lúgos ételt eszel? Milyen PH-s vizet iszol? Mennyi vizet iszol? Mennyit alszol naponta? Mennyit vagy friss levegőn naponta? Mennyit mozogsz naponta? Mennyit vagy a napon naponta? Mennyit stresszelsz naponta? Mennyit idegeskedsz naponta? Mennyit aggódsz naponta? Mennyit vagy negatív? Mennyit olvasol naponta? Mennyit relaxálsz naponta? Mennyit nevetsz naponta? Mennyit meditálsz naponta? Milyen a hozzáállásod magadhoz? Milyen sérelmeket hordozol magadban? 

Mind ez, és még sok minden más, ha hiszed, ha nem, de kihat a fizikai, testi állapotodra. Nap mint nap hozol döntéseket, hogy hogyan és mennyire vigyázol az egészségedre. Nem azt mondom, hogy máról holnap, mindent egy csapásra másként csinálj, de nap mint nap, Neked kell tenned a saját egészségedért, még akkor is ha ez nem mindig olyan könnyű. A Hempworx termékei óriási segítség, hogy könnyebben egyensúlyba hozd az egészséged, de ugyanakkor, ahogy a orvostól sem, úgy semmyilyen terméktől sem várhatod el, hogy helyetted végezzen el mindent. Mert a nap végén csakis az számit, hogy Te milyen döntéseket hozol meg.

Rendeld meg a legtisztább CBD olajat

Oszd meg ezt az oldalt