Network MarketingHa a cégedbe vetett hitedről van szó, Kapcsolódj a céged KÜLDETÉSÉHEZ, és légy biztos benne, hogy az megegyezik a sajátodéval. Tekints céged prospektusai és a sablonos beszédek mögé és igyekezz megismerni a céged elvei mögött álló valódi embereket, VEZETŐKET.

Minden nagy cégnek vannak nagy emberei, nagy kiinduló okokkal és VIZIÓKKAL. Tudj meg annyit, amennyit csak lehet céged küldetéséről, és tedd azt magadévá. Egy cég víziói azok, amelyek táplálják az integritást, és fenntartják a hosszú életet.

Ha Termékedbe vetett hitedről van szó, légy saját magad a legjobb fogyasztója. Senki sem tudja jobban használni a termékeidet, mint te magad. Senki nem tud magasabb szintű hitet adni a terméked iránt, mint a saját személyes tapasztalataid és ajánlásaid.

Ha az iparágadba vetett hitedről van szó, tanuld meg legalább annyira szeretni, mint amennyire a cégedet és a termékeidet szereted. Hogy miért? Mert a Network Marketing iparágnak köszönheted a lehetőségedet. A céged, olyan mint egy jármű. Egy jármű, melyet ahhoz választottál ki, hogy innen, ahol most vagy, elvigyen oda, ahol lenni szeretnél. A Network Marketing biztosítja ehhez az utat – az infrastruktúrát, a lehetőséget – ahhoz, hogy vezesd a járművedet, és célhoz érj!

Ha valóban szereted a Network Marketinget, akkor te vagy a vezető ülésben. Nem adod fel a lehetőséget, amit részedre ajánl, csak azért, mert neked az egyik jármű történetesen nem működik. Egyszerűen csak keress egy másik járművet, és hajts tovább – és ne állj meg addig, amíg el nem értél oda, ahová akartál!

Kérlek, ne érts félre. Ez az üzenet nem arról szól, hogy egynél több járművet vezess egy időben, vagy arról, hogy legyen egy másik járműved is a garázsban, csőd esetére. Ha választasz egy járművet, légy lojális vele szemben, viseld gondját, becsüld meg, és add bele a legjobb törekvéseidet. Azt szokták mondani – és én is ebben hiszek – hogy egyszerre csak egy kalapot tudunk viselni, és egy időben csak egy Mestert tudunk szolgálni!

A következő ígéretem: Amíg nem leszel hűtlen a cégedhez, a céged sem lesz hűtlen hozzád!!!

A Céged és a Termékedbe vetett HITED!
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: