Tartalmazza a szervezet létfontosságú tápanyagok többségét, gazdag antioxidáns és klorofill forrás ennek köszönhetően a rákos megbetegedések megelőzésében és kezelésében is segítségünkre lehet.

lug árpafű levél02Javítja az emésztést, elpusztítja a candida gombát, segíti a fogyást, valamint szabályozza a vércukor és a koleszterin szintet. Árpafű egy csira növény. A Kínaiak méregtelenítésre használják. Rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat cink foszfor kálium magnézium réz szelén, különböző antioxidánsokat és klorofillt.

C-vitamin tartalma 7-szerese a narancsénak, nagyon magas a kalcium tartalma, míg vastartalma ötször nagyobb a spenóténál. Ezen felül tartalmaz béta-karotint, A-B1-B2-B3- B6-B9- B12 –E- H-és K vitamint is tartalmaz

Az árpafűből préselt lé, nagyon lúgosítja a szervezetet fenntartja a sav-bázis egyensúlyát. Enyhíti a gyomorfekély tüneteit. Az árpafű erős méregtelenítő – a nehézfémeket is eltávolítja a szervezetből, béltisztító hatása is van, mert a salakanyagokat kitakarítja. Enyhíti a vastagbélgyulladást. Bélflóra egyensúly helyreállításában fontos szerepe van.

Megszünteti a székrekedést, szabályozza az emésztést, és akadályozza a zsírok lerakódását és ezáltal elősegíti a súlyvesztést. A vércukorszint szabályozásában is fontos szerepe van, így diabeteszeseknek kimondottan ajánlott. Méregtelenítő, fertőtlenítő, gyulladásgátló, antibakteriális és daganatellenes hatásához jelentős klorofill tartalma járul hozzá.

A klorofill ezen kívül a szív és érrendszerek megelőzésében fontos szerepet játszik. Az árpafű folyamatos használata nyugtatja az idegeket és enyhíti a stressz tüneteit. Használata fiatalítja a bőrt, táplálja hidratálja gátolja a pigment foltok képződését. Egészségessé válik a szájflóra, hozzájárul az épp fogak egészségéhez, megőrzéséhez. A klorofill tartalma miatt megszünteti a kellemetlen szájszagot.

Alkotói:

Vitaminok, Ásványi Anyagok, Aminosavak, Fehérjék, Enzimek, Klorofill, Gyulladáscsökkentő hatása van, Tisztit, Táplál, Szénhidrát, Méregtelenít, Felépíti a vért, Magas a rost tartalma. Minden értékes anyag benne van, amire a szervezetnek alapjában szüksége van.

Fogyasszon minél több zöldeket……… ha nem mindig van rá módja, akkor fogyasszon olyan készítményeket, ami magas minőségű és hatóanyag tartalma megfelelő. Az Ön szervezetének szüksége van ezekre a hatóanyagokra, hogy a sav-bázis egyensúlyát optimális állapotban tartsa. Lúgosítson az egészsége érdekében.

Az egészsége az Ön DÖNTÉSE!!

Árpafű – Méregtelenít és Energetizál
Oszd meg ezt az oldalt
Cimke: